středa 18. června 2014

SOUL BISTRO.

Poslední dobou slyším slušné promo a chválu na nové bistro v Brně. Tak jsem si řekla, že se tam musím zajít podívat.



Soul je v centru v Brna v budově České televize. Na první pohled není nijak označené, ale s jistotou jej poznáte. Na jídlo je po celý den denní nabídka nebo týdenní, která je každý den zároveň na jejich Facebooku. 

Soul mě hodně baví tím, jak vypadá, už jsem přesycená všema hospodama a restauracema, takže jsem si vychutnala něco nového. 

Mají báječné domácí limonády - třeba bezinkovou nebo jahodovou a všechny jsou fresh! Takže když si dáte jahodovou, zavoní vám léto, slunce, piknikový koš atd. Dělají si vlastní super tatarku. Člověk by v ní nejraději plaval. A zkoušela jsem jejich fish&chips. Ty samotné chips mě bez tatarky moc nezaujaly, pro mě musí hranolka křupat, ale fish mě bavila:) První fish and chips jsem měla v Londýně (o Londýně jsem už psala) a moc mě to nevzalo. Taková máslová ryba docela o ničem. Ale Soul ji dělá takovou, že je ochucená, lehká, nic náročnýho na žaludek. Prostě fresh. K rybě dostanete i cibulku, hrozně dobrou a sladkou. No a teď mám na to zase chuť!

Interiér je něco nového a skvělého, hodně jednoduché, ale domácí. Na každém stole je květináč s čerstvou bazalkou, kterou můžete sníst. Teda, doufám, jinak se omlouvám, jestli jsme ojedli výzdobu:)))   Ale chutnala nám. Je mi líto, že jsem vám nevyfotila celý interiér, hodně mě baví hlavní tabule, kde je vypsáno, co mají dobrého a jejich oldschool váha, která je u baru. Člověk si tam přijde prostě tak nějak krásně.

Soul stojí za to navštívit a ochutnávat, já se v nejbližší době chystám znovu. V Soulu nás přivítali se super náladou a něčím, co v Brně zatím není. Něco nenuceného, stylového a jedlého:) Třeba se vám tam bude líbit taky tak jako mně a budete si vychutnávat léto při popíjení limonády a konzumovat jejich specialitky. 


Sandra


Tak já nevím, podle mě to na jídlo je:)

Pan majitel Tomáš

Takhle vypadá menu na týden, každý týden nové

Limonáda! Skvělá a jak voní!

To je ta báječná tatarka

Je libo nápojový lístek?

Druhá část Soul bistra. Skvělý čistý interiér.



Denní menu





Did you hear about Soul bistro in Brno? Not yet? It's not possible! Soul has really good promo, so I decided to try that lovely bistro which is in the bulding of Czech tv. 

That place is lovely, finally something new and different than all restaurants in Brno. You should order from daily or weekly menu. Love their homemade lemonades! I decided to try their famous fish&chips which was pretty good. I was in love with fish and tartar, not so much with chips.

Soul bistro is something what you need to try, I'm preparing my next visit!

Sandra








2 komentáře:

  1. Tento příspěvek je velmi milý a vtipný stejně jako bistro o kterém je řeč.
    Díky němu se úplně těším na návštěvu Brna, na tu lahodnou domácí limonádu a taky na ozobání "výzdoby" :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Soul jsem sledovala už když začali pracovat na interiéru. Ten je opravdu skvostný! Jednoduchá kombinace bílé, šedé a sytě zelené doplněná dřevem a bylinkami. Dělají úúúžasné polévky a moc hezky prezentují jídla. Fish´n´chips opravdu mňamózní a cokoli dalšího jsem ochutnala, bylo velmi velmi chutné. Mám za sebou čtyři návštěvy a těším se na další:)

    OdpovědětVymazat