neděle 26. dubna 2015

NOVÉ PODNIKY V BRNĚ.

V Brně se poslední dobou pořád něco děje a přibývají nové podniky různých konceptů. Za loňský rok se řady podniků rozšířily o opravdu zajímavé kousky, na které můžeme být pyšní a do Brna donesli nový závan něčeho, co zde chybí. Například Soul bistro, které oslavilo první narozeniny. Vybrala jsem pár nováčků, které již otevřené jsou nebo se otevírat budou a nejsou zatím na blogu v podrobné recenzi.



Starý známý Onyx na Zámečnické ulici naproti Italia baru zavřel a na pár měsíců se místo něj otevřel nový podnik. Vydržel s námi však docela krátkou dobu a za okny prostoru se zase něco odehrává. Aktuálně shánějí pro své nové otevření v květnu personál, takže pokud jste milá servírka, zdatný kuchař nebo barista, tak do toho. Podnik má být café bistro bar. Na toto jsem opravdu zvědavá.




Se nedávno otevřel na ulici Dvořákova. Na první pohled vypadá jako svěží a příjemný koncept, kde chcete trávit celé léto a pít čerstvé freshe, zajímavé ovocné drinky nebo konzumovat lehké saláty. Prostor je vcelku malý, ale útulný. Toto bude má příští zastávka ve městě.



Je nový pivní pub, který sousedí na Vachové ulici s Wolfgang store. Zavítat můžete v centru města na jejich specialitu, a to hamburgery, které vypadají na fotkách lákavě.




Je nová zážitková gastronomie na Veveří, kde najdete pouze pár stolů, kdy si na stránkách restaurace vybere, který se vám líbí. Tahle nová restaurace je otevřená od konce března a na sociálních sítích se již vynořily první fotky jejích úžasného culinary art.




se otevřela před chvílí na Úvoze 39 a nabízí převážně hamburgery a americkou kuchyni. V Brně zoufale chybí originální nabídka krásných růžových burgerů, ale stav pomalu roste, tak doufejme, že Úvozna svými burgery nezklame.




Jestli jste četli můj post o pražském řeznictví Naše maso ze sítě úžasného Ambiente, jistě vás potěší, že se naše brněnská zrárna od Naše maso inspirovala a otevřela na Zelném trhu svou druhou prodejnu se stařelým masem. Mimo jiné vám však v obchodě připraví snídaně, skvělé a růžové burgery, cokoliv, co si vyberete na pultu a taky si rovnou i nakoupíte. Mají výbornou domácí šunku, skvělé pečivo a taky věrnostní kartičku se slevou. O jejich rozvozu jídla domů najdete post pár článků pod tím.



Fotky byly použity z Facebooku podniků

Objevili jste v Brně za poslední dobu nový podnik? Napište mi své zkušenosti. A taky jak se vám líbilo v těch, o kterých jsem vám napsala. Budu se těšit.

Sandra




Žádné komentáře:

Okomentovat