neděle 15. února 2015

MALEJ VELKEJ BAR A HIPPIE PARTY.

Je party a party. Některé jsou všední, ničím vyjímečné, některé jsou takové, na které budete vzpomínat ještě hodně dlouho, přestože máte v krvi dvě promile i po probuzení a není jisté, jestli máte vůbec vzpomínat na co haha. Malej Velkej Bar na Jakubském náměstí v Brně se hodně dlouho držel v top5 nejčtenějších článků se svou nezapomenutelnou party na Halloween. A kdo s nimi nezapil Valentýn, přišel o další party roku.




Malá Velká Hippie party startovala 14. února na den Svatého Valentýna. Láska, mír, kvítí a především pití. Už před týdnem jsem viděla přípravy v plném proudu a když se začal Facebook hemžit prvními fotkami, bylo mi jasné, že to bude zase velké. Pro Valentýnský večer byl připravený tématický playlist plný starých pecek z dob Hippie, na které se tancovalo pomalu na baru a dobové kostýmy.

Kouzlo je v tom, že kolem sebe koncentrují super lidi, kteří do toho jdou s nimi, nebojí se ze sebe udělat si legraci, bavit hosty a mít skvělou náladu. Jednou za čas je neskutečně osvěžující vejít do baru a vidět kolem sebe lidi, kteří si dají paruky, batikované trička, smějí se a na nic si nehrajou. 

Malej Velkej Bar prostě tématické večery umí a v podstatě jsou jediní v Brně, kdo tyhle barové večery plné kostýmů dělá. 

Všem, kteří jste včerejší večer udělali skvělým, mírovým a barevným, bratrům a sestrám, děkuji!

A jak jste si užili sobotu vy?

Sandra









Žádné komentáře:

Okomentovat