sobota 8. listopadu 2014

WOLFGANG NIGHT AT THE GALLERY.


Dlouho očekávaná akce - fashion show našeho brněnského Wolfgang storu. Již pátá show, kterou vlčiče představily, se konala v Brně v Richard Adam Gallery. Krásné industriální prostory, dobrá hudba, oblečení, balet, obrazy, total black outfit. To vše a ještě víc nás čekalo v pátek večer. A za sebe musím říct, že předčilo očekávání.





Richard Adam Gallery, která je v centru města, je nádherný prostor otevřený návštěvníkům jak na výstavy obrazů, tak i na akce, které se v rámci projektu LIVING FACTOR(Y) konají. Jedna z těchto akcí byla fashion show. 

Při příchodu ke galerii nás čekala káva od Basta coffe, Redbull stánek a smečka vlků. Dress code pro tento večer byl zvolený jako total black outfit, naprosto bezpečně se dalo poznat, kdo v okolí Vaňkovky na akci míří. Barevný dress code byl výborný nápad, černá podtrhla atmosféru celé akce. Wolfgang přehlídku jsem absolvovala podruhé a musím říct, že ani teď nezklamali s výběrem dj a hudby. Celý večer se výborně hrálo, což ostatně můžete slyšet ve videu, které jsem pro vás do blogu uploadovala. Kvalitu obrazu, prosím, omluvte:)

V rámci přehlídky jsme si mohli prohlídnout obrazy Jakuba Špaňhela nebo obdivovat světla a nábytek Tochaczek. Fashion show byla oproti jarní na Špilberku podstatně delší a členitější. Celou show odstartovaly černé baletky. Na mole jsme si mohli prohlédnout kromě nových modelů a modelek, kteří prošli Wolfgang castingem, outfity z dílny samotného Wolfgangu například Veršatyl, Markéty Svobodové také nové české brandy jako White White a Wooleire, jejichž kolekce se bude v obchodě představovat společně s autory v rámci speciálního eventu, a to 16.11. od 16-21h. Pokud přijdete v bílém, čeká vás speciální překvapení a pokud přijdete s páskou, kterou jste dostali na včerejší přehlídce, dostanete zároveň 10% slevu na novou kolekci Wolfgang, White White a Wooleire. 

Po skončení přehlídky jsme smečku následovali do prvního patra, kde byly vystaveny živé Wolfgang sochy. Celé první patro působilo trochu kosmicky, nadpozemsky, ve vzduchu se nesl obchod s vlčím masem.  Afterparty se konala v galerii a následně jsme se mohli se smečkou přesunout do Spirit baru, který slaví své čerstvé otevření. 

Děkuji Wolfgangu za zážitek, kdo chyběl, vážně o hodně přišel. A taky se nemohl mazlit se skoro pravými chlupatými vlky:)

Sandra



Žádné komentáře:

Okomentovat