pátek 14. listopadu 2014

LUSH. FRESH HANDMADE COSMETICS.

Při pátku jsem se rozhodla pro malé voňavé okýnko. Lifestyle je přece i kosmetika, že ano:) A protože se blíží Vánoce, může to být pro vás zároveň i inspirace na dárky pod stromeček. S touto kosmetikou se vám totiž rozvoní celý pokoj, koupelna, balíček, cokoliv. Prozradím vám, proč je toto má závislost.


Lush jsem objevila před několika lety díky bývalým kolegyním, které si Lush objednávaly z Anglie. Mezitím začal eshop expandovat také do České republiky a otevřel v pražském Palladiu svůj první obchod, který nemáte šanci přehlédnout, protože pronikavě "lushovsky" voní už za prvním rohem. Proto ve chvíli, kdy vím, že mám cestu do Prahy, nemusím eshopovat, ale zajdu si všechno očichat a poradit se přímo tam. A co je Lush vlastně zač? Krom toho, že voní víc než parfémy?

  • kosmetika z Anglie
  • netestuje na zvířatech
  • neobsahuje žádné chemické složky
  • některé přípravky jsou vhodné i pro vegany. Hledej označení "vegan"
  • veškeré kelímky, výplně krabic při objednávce z e-shopu, příroda bez potíží zpracuje


Je mi úplně jasné, že to pro zákazníky, kteří si na tomto zrovna nezakládají, zní až moc bio, ale věřte, že Lush na to jde úplně jinak než klasické bio značky. Už jen proto, že je jedinečný tím, jak vystupuje a hlavně, jaké přípravky prodávají. Jak specifickou vůni a výsledky na vás mají. Já Lush miluju. A teď vám řeknu proč.

  • mýdla: jsou ručně vyráběná, bez palmového oleje, ale plné ovoce a obsahují nálevy z květin. Mé oblíbené "Honey I washed the kids" patří mezi nejoblíbenější mýdla v nabídce Lush. Dalším mým favoritem je "Rock star". Krásné růžové mýdlo, které vám provoní celý pokoj příjemnou vanilkou. A teď rozhodně nemám na mysli chemický vanilkový stromek do auta.

  • koupelové bomby: je bomba, která obsahuje olejíčky, plátky květin, stačí hodit bombu do vany a ponořit se. Pokud máte rádi oleje do koupele a pronikavou vůni, je to jasná volba. Za mě "Blackberry bath bomb" nebo "Butterball", pokud máte suchou pokožku.

  • krémy na ruce a nohy: za mě jasný favorit "Fair trade foot lotion", který vám nohy přes noc udělá jako nové. Má příjemnou mentolovou vůni a krásně chladí. Na ruce je naprosto zázračný krém "Helping hands". Ruce budete mít po pár namazáních hedvábné.


Lush má v nabídce strašnou spoustu voňavých výrobků, záleží, co padne do oka právě vám ať pro vás nebo vaše blízké. Takový voňavý balíček potěší převážně ženy a budou opravdu překvapené, pokud Lush neznají. V jejich nabídce najdete populární sprchové gely, koupelové pěny, henu na vlasy, péči o vlasy, péči o vousy, legendární masažítka, masky na obličej, pudry, deodoranty i přírodní parfémy. Myslím, že rozdíl mezi přírodní kosmetikou a kosmetikou chemickou, vysvětlovat nemusím:)

Na speciální příležitosti se hodí úplně nejvíc již předem sestavené balíčky, které vám přijdou v krásné dárkovém balení. A pozor, není to jen obyčejné mýdlo, obyčejný gel. Je to doživotní, luxusní závislost:) Tak a teď jsem u toho focení celá omámená z té vůně.

A jaké výrobky používáte vy? Doporučíte mi nějaký?

Sandra














Žádné komentáře:

Okomentovat