středa 2. července 2014

WOLFGANG.

Již dříve na mém již neexistujícím blogu jsem napsala o Wolfgang. A vzhledem k tomu, že se snažím psát o tom, co mě baví nebo co obdivuju, patří mezi to i tenhle krámek v Brně.



Wolfgang je smečka, styl, svoboda, pro někoho prostě jenom oblečení. Wolfgang se otevřel, tuším, před necelými dvěmi lety a Brno jej začlo registrovat hned od začátku. Něco tak trochu jinýho se plížilo Brnem, kluby se hemžily tričkama a nátělníkama Wolfgang a každý se ptal, o co jde. Tuhle vlčí smečku vedou dvě holky, které se rozhodly, že výlohy v Brně jsou děsný (a jsou!) a přivedly něco nového. Je to něco jako kult, za který se lidi nestydí, že ho mají na sobě a nejsou sami. 

Tenhle vlčí krámek je v centru Brna na Vachové 8, kousek od zastávky Malinovské náměstí. Já osobně tam nakupuju jejich vlastní Wolfgang trička (naposledy kolaboraci s mou oblíbenou kapelou Sunshine), protože jsou super pohodlný, stylový a mají super materiál. Když si je koupíte v trochu větší velikosti, jsou dobrý i jako šaty. To jsou ty kultovní trika, které se šíří i za hranice Brna:) Wolfgang zároveň prodává i stylové kousky mladých módních návrhářů včetně doplňků. Jejich oblečení můžete krom krámu vidět i na jejich webu. 

Co je na tomhle všem nejvíc sympatické, co ve vás vzbudí touhu k nim patřit, je aktivita a chuť, se kterou do všeho jdou a jde je vidět. Člověk si zajde na Flédu a kolem něj gang vlčic s razítkama, fotkama, který vám udělaj, projekcí, která vás zve na Friday night shopping, na Facebooku vás pozvou na Aperol odpoledne do krámku a slevy apod. Anebo prostě zahlásí, že na hradě Špilberk bude obrovská fashion night, finger food ze Soul bistra, deep house dj's a člověk si říká, jak tohle je všechno super a jak si to užívá s nimi. 

Jedno je jistý, Wolfgang udává styl a směr, je součástí vašeho nočního života. Prodává kvalitní oblečení a umí ze sebe udělat lifestylovou značku. A tohle prostě neumí jen tak někdo. Wolfgang prostě hýbe Brnem, čmuchá po Praze, a to není všechno.

Zajděte si do jejich krámku a kašlete na nákupní centra v hnusné klimatizaci bez osobnosti.


Fotky použity z Facebooku Wolfgang

S.
























































Did you hear about clothing line called Wolfgang? It's not possible to not, especially in Brno where that fashion line has really strong position.

The store is in the centre of Brno on Vachova 8 near tram station Malinovskeho namesti. The owners are two girls and they are really good in what they are doing. Wolfgang will have second birthday this year and you should hear about them in whole Brno. It's a style, lifestyle, clothes, freedom and unit. I really like their t-shirts with logo from cotton and if you will buy bigger size, you can wear it like a dress. They are selling also fashion by young artists.

What is amazing are their activities in the shop like Aperol afternoon with sales and drinks or night shopping. They are a part of nightlife in Brno, so when you are going to some alternative party, Wolfgang is there with their wolves. I was on fashion show in the castle (Spilberk) and it was huge. Finger food by Soul bistro, deep house music, fashion, drinks and great atmosphere. 

Try that shop, it's better than shopping centre with no air and still the same shops. Enjoy the wolfpack!


Žádné komentáře:

Okomentovat