sobota 31. května 2014

BAR AKADEMIE BRNO.

Dnes mám ještě důležitou a čerstvou zprávu, kterou chci napsat. Pro všechny milovníky barové kultury v Brně mám skvělou novinku. Náš kamarád David z firmy Koktejly Brno si otevřel Bar akademii. Najdete ji kousek od výstaviště na Lipové 17 v krásné funkcionalistické vile.


V téhle Bar akademii si můžete zaplatit barmanský kurz, degustovat rumy, dozvědet se třeba o tom, jak dlouho rum zraje v sudu, odkud pochází jeho název a připadat si jako v hezkým baru. 

Bar akademie se včera slavnostně otevřela a já u toho mohla být. Na programu byl teambulding pro personální agenturu McROY. Občerstvení zajistilo nové Soul bistro a postupně se všichni učili sabráž, což je useknutí hrdla sektu. Poté jsme měli tu čest ochutnat nejlepší rumy, dozvědět se o nich a zároveň ochutnat koktejly s praktickou ukázkou, jak vlastně takový koktejl vyrobit.

V posledních letech se v ČR rozmáhá kulinářský trend škol vaření. Pražský Prakul (Pražský kulinářský institut, kde můžete vařit se slavnými kuchaři) má ihned po vypsaní z 95% plno. Bar akademie jsou další nový trend, obzvlášť tuhle zábavu doporučím jako dárek pro kamarády, partnery nebo si tam zajdete s firmou.



Sandra



There is one other thing, which I want to say. We have our new Bar academy in Brno! It's great if you are interested in bars, coctails, degustations etc.

Our friend David opened just yesterday and he did teambulding for company McROY. Food was from new Soul bistro and people tried how to do sabrage. After that we had a degustation of rums and saw how to make a coctails.

This is a great gift for friends, couples or companies. We have a really big boom in Czech republic with cooking schools so why not with coctails? 

Sandra




Žádné komentáře:

Okomentovat