čtvrtek 26. února 2015

WELCOME ON BOARD! HANGAR BAR PRAHA.

Pamatujete si na film s DiCapriem "Chyť mě, když to dokážeš?" A taky na tu scénu, kdy se vydával za pilota letecké společnosti PAN AM? Kdo taky ne, vždyť to byl super film podle skutečné události. Alespoň teda podle mě:) Mám pro vás tip přímo v centru Prahy, kde si můžete tuto atmosféru užít. Hangar Bar vás totiž přivítá v dobových kostýmech.




Asi před rokem jsme se večer toulali Prahou a úplně náhodou jsme narazili na tohle super skvělé auto, které stojí před vchodem na Dušní. Znudění neustálým mačkáním ve slavných a profláklých barech jsme vešli do téhle novinky a byli příjemně překvapeni. 



Bar má dvě části. Horní patro, kam si můžete zajít i na obědové menu, se nazývá Hangar Pilot's lounge, která je inspirována dobou 40.-60. let a rozmachem civilního letectví společnosti PAN AM. Tato letecká společnost také v té době zavedla letušky, takže vás i jedna z krásných letušek obslouží. Nahoře najdete také trup letadla Clipper, pro fanoušky jako dělané:) Ideální místo na drink nebo ochutnání jednoho z příjemných jídel, které Hangar vaří. V nabídce má například krevety, saláty, quesadillas nebo hamburgery.









Spodní patro Hangar bar je už více na večírky, kde vás přivítají vždy příjemní kluci, kteří si s vámi dokáží povídat celý večer. Nechybí samozřejmě o víkendu ani dj. Spodní patro má znázorňovat dobu 40.-50. let a éru letectví. Letušku už dole sice nenajdete, ale zato potkáte letecké mechaniky, kteří se postarají o fireshow, která nesmí chybět na žádném divokém večírku. A jídlo vám tam taky donesou.





Hangar nás baví, protože pokaždé potkáme super příjemného leteckého mechanika, který nám ukazuje různé zábavné triky a můžeme tam sedět klidně i do pěti do rána. Má krásný interiér, skvělou myšlenku a dobré drinky. Proto, když jste na tour po barech, neměl by Hangar chybět. 

A co vy? Chodíte do Hangaru? Kde končíte v Praze vy?

Sandra


Žádné komentáře:

Okomentovat